Echipe intregi de cercetatori au incercat, de-a lungul timpului, sa demonstreze daca oamenii de pe Pamant au avut sau nu intalniri cu extraterestrii.

Cercetarile efectuate de specialisti si publicate recent in American Scientific, sugereaza faptul ca povestile despre rapirile efectuate de „omuletii verzi” ar putea fi explicate printr-o trezire accidentala din timpul unei operatii sub anestezie generala.

Aceste relatari vin de obicei de la cei care pretind ca au fost rapiti de extraterestri, informeaza Metronews. Ei fac adesea referire la o lumina foarte puternica in centrul careia se afla un subiect inconjurat de omuletii verzi.

Un scenariu care nu lasa nimic la voia intamplarii, in conformitate cu articolul din revista American Scientific.

Skomorowsky Anne, psihiatru la Spitalul Prezbiterian din New York, explica faptul ca intalnirile de gradul trei se explica pur si simplu printr-o trezire accidentala… in timpul unei operatii sub anestezie generala. Pentru a ajunge la aceasta concluzie, psihiatrul a studiat raportul din 2008 al Colegiului Regal al Anestezistilor.

In raport sunt mentionate discutiile dintre cei care sustin ca au fost rapiti si un psihanalist, David F. Forest, care a auzit in mod repetat aceeasi relatare. O scena asemanatoare cu experienta unui pacient in blocul operator, cand corpul este expus in fata medicului si asistentilor sai, cu bluze verzi si masti pe fata.

Raportul Colegiului Regal nu se opreste aici. Accidentele de anestezie ar putea duce intr-adevar la simptome mai severe, doua treimi dintre respondenti se plang de un sentiment de neputinta si de panica atunci cand se trezesc in plina operatie. Mai mult decat atat, unele relatari au fost invalidate din cauza unor tulburari semnificative de stres post-traumatic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.