Copyright:

Nu postați materiale protejate prin drepturi de autor. Acestea includ imagini, video, muzică sau text. În cazul materialului scris se pot adăuga citate cu menționarea expresă a sursei de unde a fost preluat citatul. (Atragem atenția că citatul ar trebui să implice doar o mică parte a lucrării și nicidecum să reproducă „grosul” materialului.)

Faceți clic aici pentru a citi informații referitoare la drepturilor de autor. Dacă vreți să raportați un abuz, trimiteți un e-mail la officeadevarul@gmail.com

Știrea dvs.

[pirate_forms]

Reguli de postare:

1. Nu încărcați nici o știre care nu vă aparține, fără permisiunea autorului. Multe site-uri mici sunt bucuroase să-și dea acordul pentru a posta toate sau o parte din conținutul original care le aparține, dar cu toate acestea, vă rugăm să-i întrebați mai întâi.

2. Acceptăm doar știri. Dacă doriți să vindeți ceva, vă sugerăm să apelați la site-urile de profil. Puteți posta comunicate de presă, cu singura condiție ca acestea să respecte regulile noastre despre știri.

3. Puteți posta link-uri, dar acestea nu vor apărea pe prima pagină și nu vor fi indexate de nici un motor de căutare. 

4. Sunteți bineveniți să transmiteți postarea de pe site-ul dvs. și să includeți un backlink proeminent înapoi, cu condiția ca știrea să fie actuală și să includeți cel puțin 500 de cuvinte. Dacă site-ul dvs. este interesant pentru cititorii noștri, putem să vă preluăm automat feedul RSS complet. Nu preluăm feed-uri RSS pentru titlu sau conținut parțial, deoarece acestea consumă timpul cititorului și nu sunt acoperite de motoarele de căutare.

5. Nu permitem jignirea persoanei, pornografia sau povestirile care sunt calomniatoare sau defăimătoare. Acest site este urmărit printre altele, în case cu copii și în birouri și nu permitem materiale care depășesc limitele bunului simț..

Știrea dvs. va fi accesată și indexată în câteva ore și veți primi (dacă doriți) notificări prin e-mail. Nu trebuie să răspundeți sau să efectuați nici o acțiune, acestea sunt doar notificări. 

Atenție:

Apăsând butonul „TRIMITE MESAJUL„, înseamnă că sunteți de acord că această știre nu încalcă Termenii și condițiile de utilizare a site-ului adevarul.eu și totodată este materialul dvs. personal, sau aveți acceptul autorului să îl încărcați.