Atentatele teroriste din SUA, Europa si alte colturi ale lumii, nu sunt actiuni aparute intamplator. Ceva este putred in lume in zilele noastre. Ceva se intampla in viata cotidiana a cetateanului de rand care se desfasoara parca pe “muchie de cutit”, cu nervii incordati in permanenta si o extrema epuizare nervoasa.

La televizor, in ziare sau in mediul online, apar prea multe stiri despre molestarea copiilor de catre unii parinti, despre cresterea nemaiintalnita a ratei divorturilor, consumarea pornografiei de catre un numar tot mai insemnat de indivizi, inmultirea cazurilor de viol, delicte tot mai multe impotriva proprietatii, atentate teroriste si atacuri armate in scoli, mall-uri si alte locuri aglomerate, precum si o serie intreaga de infractiuni care par scapate de sub control.

De ce se intampla toate aceste lucruri? Cum au ajuns mostenirile trecutului, valorile intangibile de ieri precum familia, granitele, religia, invatamantul sa sufere asemenea atacuri? Este vorba doar de derapajul unor indivizi cu afectiuni psihice, sau poate actiunile unor grupari teroriste care revendica ceva in numele vreunei doctrine religioase, sau poate este ceva mai mult decat atat, ceva care intra in sfera teoriei conspiratiei? Este posibil sa existe efectiv persoane si organizatii care doresc sa schimbe ordinea fundamentala a lucrurilor? Exista indicii in legatura cu oricare din aceste supozitii.

In societatea occidentala industrializata, inca din anii 50-60 alienarea mintala atingea cote alarmante, iar fenomene sociale precum utilizarea tot mai intensa a drogurilor, cresterea misticismului, exploziile repetate de vandalism si violenta necontrolata, politica nihilismului si apatia bolnavicioasa a milioane de oameni sunt forme de psihopatie sociala, care reflecta in mod evident deteriorarea proceselor individuale de luare a deciziilor, din cauza suprasolicitarii conditiilor ambientale.

In privinta organizatiilor teroriste, este stiut faptul ca musulmanii inteleg prin “Jihad” (Razboiul sfant), canalizarea tuturor energiilor si resurselor pentru expansiunea calitativa si/sau cantitativa a religiei islamice. Sunt deja cunoscute numeroase actiuni intreprinse de celule teroriste care au actionat de-a lungul timpului impotriva “necredinciosilor”.

Referitor la teoria conspiratiei, ideea centrala a acesteia o constituie premise potrivit careia o elita mondiala oculta (formata din cele mai bogate familii din lume, a caror avere cumulata reprezinta circa 90% din intreaga avere mondiala existenta) unelteste pentru a institui un guvern unic mondial, care in final va inlocui rapid guvernarile statelor nationale suverane si ar conduce intreaga lume. Tot ceea ce se intampla la nivel mondial, incepand cu “revolutii”, razboaie, atentate, politici economice, alimentare etc sunt etape pentru a duce la bun sfarsit planul acestei oculte.

Fiecare din aceste situatii poate sta la baza evenimentelor care au avut loc in SUA, dar dincolo de aceasta situatie, trebuie sa remarcam cu regret ca, indiferent de ceea ce ar sta in spatele acestor intamplari, au existat victime, pierderi de vieti si s-a creat o stare de instabilitate si teroare, cu efect psihic nociv asupra populatiei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.