În 1925, o echipă de specialişti ruşi a fost trimisă în Tibet pentru a căuta răspunsul mai multor întrebări cu privire la originea omului şi misterele care se ascund în interiorul Terrei. Expediţia a fost condusă de Yakov Bliumkin şi rezultatele au fost unele de-a dreptul fascinante, atît pentru acele vremuri, cît şi pentru zilele noastre.

Informaţiile au fost culese cu o acurateţe ieşită din comun şi au fost adunate într-un raport care poartă numele fostului agent special Bliumkin. Interesant este faptul că Bliumkin le-a oferit naziştilor aceste informaţii, motiv pentru care a fost executat în 1929. În acest fel, naziştii au putut ajunge în Tibet şi au descoperit numeroase secrete ale zeilor referitoare la puritatea raselor sau la teoria pămîntului gol. Naziştii l-au trimis pe Savel’ev pentru a culege cît mai multe informaţii sacre din Tibet şi eventual pentru a descoperi intrarea în Agarta, locul minunat care se ascunde în interiorul planetei noastre.

La 10 ianuarie 1939, Savel’ev aducea în Germania cele mai importante secrete din Tibet şi astfel o nouă eră în dezvoltarea spirituală, pe care o căuta Hitler, se profila. Iniţial s-a vorbit despre o tehnologie impresionantă deţinută de o civilizaţie antică. Aceasta a reuşit construirea unei maşinării capabile să decupeze bucăţi imense de piatră şi să le transporte în orice loc de pe Terra ca şi cum orice lege a fizicii era în totalitate ignorată. Această maşinărie a fost numită “Vajra” şi atunci cînd era nevoie se transforma într-o armă extrem de puternică, capabilă de distrugere în massă.

Un alt punct interesant, specificat în rapoartele misiunilor naziste din Tibet, se referă la puritatea rasei umane şi la controlul biologic. Controlul persoanelor se poate realiza prin identificarea mirosului. Fiecare om deţine un miros specific, care poate să fie stocat. Atunci cînd se doreşte manipularea unei persoane, acestui miros i se induc anumite proprietăţi şi astfel comportamentul persoanei respective este corectat în funcţie de necesităţi.

Specialistul german Werner Girke a fost cel care s-a ocupat de acest segment şi a realizat numeroase descoperiri fantastice, care au fost ţinute la secret. O altă descoperire şocantă se referă la tărîmul din interiorul planetei. Conform învăţăturilor sacre, acest tărîm există şi doar cei aleşi pot ajunge acolo. Pe Terra se află două porţi, una în Tibet şi cealaltă la Polul Sud. În acest fel se explică şi interesul lui Hitler cu privire la Antarctica.

Pentru a pătrunde în Agarta, aşa fiind numit ţinutul misterios, este nevoie de numeroase atribute spirituale. Atunci cînd un om atinge nivelul dorit poate ajunge în interiorul planetei şi poate să descopere un ţinut de vis, asemănat chiar cu paradisul. Acest ţinut este încălzit de un soare mai mic şi este propice pentru o viaţă de calitate. Apa, verdeaţa, cît şi pacea sînt doar cîteva dintre caracteristicile Agartei. Pentru că poarta din Tibet nu a fost nici măcar găsită de nazişti, a fost organizată o expediţie de proporţii în Antarctica. Hitler a trimis peste 1.000 de persoane, la bordul navei “SCHWAB ENLAND”, pentru a descoperi intrarea spre interiorul Pămîntului.

Oficial, aceasta nu a fost niciodată găsită, dar, cu toate acestea, există numeroase speculaţii care indică faptul că Hitler ar fi intrat în posesia a numeroase informaţii cu privire la Agarta. Acestea nu au fost descoperite niciodată şi au fost îngropate odată cu încheierea celui de-al II-lea război mondial.

Sursa: efemeride.ro

Foto: descopera.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.