Ieri (27.06.2019) a fost anunțată triumfal punerea în funcțiune a primelor stații de emisie 5G în București.

O stație-pilot 5G a fost pornită în Centrul Vechi din București, cea mai aglomerată zonă din capitala României (așa cum are grijă să ne spună Europa FM).

Ce dacă Bruxelles-ul a oprit planurile de lansare a tehnologiei 5G, deoarece nivelul de radiații este imposibil de exprimat, iar „oamenii din Bruxelles nu sunt porci de Guineea, a căror stare de sănătate se poate vinde pentru profit”.

Ce dacă grupul Lloyds din Londa refuză să încheie contracte de asigurare a sănătății față de efectele tehnologiilor wireless 5G (sub rezerva confirmării din mai multe surse).

Ce dacă membrii parlamentului din Olanda insistă ca o serie de cercetări mai substanțiale în privința impactului radiațiilor asupra sănătății să fie efectuate înainte de aprobarea rețelelor 5G. Ce dacă Geneva a adoptat o moțiune pentru un moratoriul privind 5G.

Ce dacă Florența aplică principiul precauției, refuzând să permită instalarea rețelei 5G, referindu-se la „dovezile uriașe ale studiilor publicate privind impactul sănătății”.

Noi ne lăudăm că suntem printre primii „pe harta mondială a tehnologiei 5G disponibilă live, în teren.” Este bine că putem să downloadăm filme (piratate) la viteza de 10 Mbps, în loc de 1Mbps.

Pentru asta merită să ignorăm toate riscurile și să aruncăm la gunoi principiul precauției? De această dată, nu mai vrem „o țară ca afară” – adică ca în Belgia, Anglia, Olanda, Italia? Dar este foarte bine că avem tehnologie 5G; în timp ce avem în continuare WC-ul în fundul curții.

Sursa: Pagina facebook – Catalin Sturza

Foto: playtech.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.