Pare că nimic nu este mai important acum decât DIASPORA! Să ascultăm ce are de spus diaspora! Să asigurăm posibilitatea tuturor celor din diaspora să voteze, indiferent de costuri!

Să ne preocupăm de problemele diasporei! Din sculare în sculare, suntem bombardați cu tot felul de tâmpenii și intoxicări despre diaspora. Dintr-o dată, parcă au devenit diasporenii ăștia un fel de eroi, un fel de sfinți la care trebuie să ne închinăm.

Ei sunt idolii momentului, de la ei trebuie să luăm lumină! Toți politrucii găunoși și ipocriți (în frunte cu plăvanul) caută să le câștige simpatia și voturile.

Acum se pare că pentru ei s-a decis votul pe o perioadă de trei zile. Se vor introduce și votul electronic, votul prin corespondență și ce invenții s-or mai găsi până la prezidențiale.

Că deocamdată, asta-i marea miză! Oare de ce se concentrează atâta energie pe „votul” diasporei? Mi se pare destul de evident că marja de manevră a „rezultatelor votului” din diaspora este uriașă.

Astfel, „băbăeții” cu ochi albaștri vor putea să desemneze, pardon, să „aleagă” viitorul președinte al României „suverane” și „independente”.

Ei sunt profesioniști, ei știu ce este mai bine pentru noi. N-are rost să riște ei să ne lase pe noi să alegem după mintea noastră, sigur am face vreo prostie, alegând vreun președinte incorect politic și greu de teleghidat de către păpușari și stăpânii externi.

Dacă doriți să-i ajutăm pe păpușari să poată alege inteligent în numele nostru, cred că ar trebui să cerem să nu se mai voteze deloc în țară. Să se voteze doar în afara țării, să „voteze” doar diasporenii, că ei sunt miezul din dodoașcă.

Ce știm noi despre România? Noi nu știm cam nimic, că trăim aici. Noi nu vedem pădurea din cauza copacilor. Dar pentru diaspora e cu totul altfel. Din exterior, cu privirile lor inteligente, ei observă și înțeleg totul despre România.

Ei știu cel mai bine ce trebuie făcut. Doar lor le pasă de România, că doar ei o înjură și o hulesc tot timpul și cu toate ocaziile. Să li se creeze condiții să voteze oriunde doresc. Ar trebui prevăzut prin lege ca timpul maxim de stat la coadă pentru vot să fie cinci minute.

Dacă se depășește acest timp, fiecare erou diasporean ce a stat la coadă să primească zece euro pentru fiecare minut de așteptare. O fi suficient? Mai aveți și alte idei pentru că diasporenii să fie mulțumiți?

Sursa: Pagina facebook – Albert Toma

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.