Evenimente dramatice se petrec in acesti ultimi ani in Romania, Europa si in intreaga lume. De la tulburarile politice continue ce se petrec pe frontul de acasa, pana la tensiunile internationale referitoare la imigratie, atentate sau amenintari nucleare, aceste realitati cunosc o recrudescenta nemaintalnita in istorie pana acum.

Pana si natura isi arata mania neostoita asupra vremurilor, confruntandu-ne cu uragane dezlantuite, incendii mistuitoare, inundatii devastatoare, cutremure ucigase si o clima contradictorie.

Peste toate acestea, cenzura isi arata coltii, gratie eforturilor disperate facute de unii indivizi si grupuri obscure pentru a reduce la tacere pe cei care au opinii diferite de ale lor, mistificand grosolan adevarul si ducand inevitabil la ascunderea acestuia, denaturand realitatea si furnizand informatii denaturate si false. Omul e fortat sa gandeasca si sa actioneze ca un animal, nu ca o fiinta superioara.

In fiecare zi, stransorarea cenzurii se inaspreste, erodand libertatea de exprimare de care orice om ar trebui sa se bucure. Daca acest lucru va continua, libertatea de exprimare va deveni in curand doar o amintire.

Este timpul ca Noi, poporul, sa ne facem auzite vocile, sa raspandim adevarul in lung si-n lat. Puteti fi si voi o parte importanta a miscarii pentru salvarea libertatii de exprimare.

Este momentul sa treceti dincolo de partajarea postarilor pe / de pe site-urile sociale; acum este momentul sa deveniti cetateni jurnalisti si sa publicati propriile stiri, fie ca sunt pe plan local, national sau international.

Este timpul sa treceti dincolo de postarea ocazionala a informatiilor pe care le raspanditi pe site-urile media sociale. Acum, mai mult decat oricand, e timpul sa luati in considerare posibilitatea de a deveni cetateni jurnalisti responsabili si sa incepeti sa impartasiti situatiile cu care va confruntati zilnic.

Indiferent daca evenimentul este din orasul tau, sau din capatul celalalt de lume, datoria si interesul tau este sa spui lucrurilor pe nume si sa ajuti la aflarea adevarului. Adevarul doreste sa fii o parte importanta a acestei miscari noi si interesante reprezentata de cetatenii jurnalisti.

Intr-o zi sau o noapte obisnuita se poate petrece un eveniment important si daca esti acolo, ai sansa unica de a fi primul care relateaza ceea ce se intampla. Daca ai informatii intr-un domeniu anume si autoritatile te neglijeaza sau te ignora, poti relata situatia in adevarul.eu pentru ca stirea sa fie adusa la cunostinta publicului. Daca doresti sa-ti protejezi intimitatea, poti posta anonim.

Cetateni jurnalisti, mobilizati-va si incepeti sa partajati stirile si opiniile care sunt importante pentru fiecare din voi si pentru toti ceilalti. Desfiintati cenzura impusa de forte oculte. Fiti prieteni cu adevarul si adevarul va fa face liberi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.